Loading...

Mužská potencia

Home / novinky / Mužská potencia

Toto bude asi téma, o ktorej sa medzi mužmi príliš nehovorí. Dokonca ani v krčme po siedmom pive. “Chlapi, nestojí mi…” jednoducho nie je tá správna chlapská veta do spoločnosti. To si do baru môžete rovno priviesť koňa a zarobiť si na vtip typu: “Príde kôň do baru a objedná si pivo.” Ibaže ak u seba skutočne pozorujete pokles sexuálnej výkonnosti, zrejme vám do smiechu moc nie je. Hlavu a všetko ostatné hore. Riešenie existuje.

Poruchou erekcie na Slovensku trpí každý piaty muž. Štandardne sa objavuje po 45 roku života a súvisí s poklesom hladiny testosterónu. V súčasnosti je však vo veľkej miere zastúpená aj skupina tridsiatnikov, ktorých dobieha život na plný plyn a tri pracovné úväzky k nemu. Pritom práve zmena životného štýlu, rezignovanie na zlozvyky a úprava stravy vás dokážu vrátiť plnohodnotne do hry. Problém je totiž väčšinou buď v hlave, v cievnom systéme alebo aj v hlave aj v cievnom systéme.

Lifehack

Toto slovo salaší v našich chotároch už niekoľko rokov. Označuje súbor skratiek, zlepšovákov, zmien prístupu alebo “novotvarov”, ktoré nám prinášajú pozitívne zmeny do každej oblasti nášho života. Vrátane tej intímnej. Pozitívne na tomto type hackovania je, že nech to robíte z akéhokoľvek dôvodu, väčšinou sa plynule dostaví efekt aj v oblastiach, ktoréí ste primárne v úmysle nemali riešiť. Pokiaľ ide o problémy s potenciou, začnite hackovať nasledovne:

  1. Začnite sa hýbať

Žiadny “El Gaucho” v posteli corridu nepredvedie. Tridsať minút kardia do spotenia denne vám zvýši tep, zlepší prekrvenie organizmu a pošle kyslík do ciev. Okysličené cievy v niektorých častiach tela robia zázraky. Comprende?

  1. Nestresujte sa

Stres nie je dobrý ani na srdce, ani na trávenie, ani na libido.

  1. Zbavte sa civilizačných zlozvykov

Rozumejte alkoholu, cigariet a iných drog. Možno ste po nich odvážnejší, ale z dlhodobého hľadiska škodia vašej potencii.

  1. Choďte na slnko

Nie preto, aby ste vyzerali ako účastník jachtárskej regaty. Slnečné svetlo totiž potláča tvorbu melatonínu, ktorý núti spať vás aj vaše sexuálne potreby.

  1. Masturbujte

Neodpadne vám ani nebudete mať chlpaté ruky. To sú len také prehistorické kostolné bájky. Kvalitná a pomalá masturbácia s odďalovaným vyvrcholením predĺži vašu výdrž v situácii, keď pre zmenu pri tom nebudete sami.

  1. Buďte empatickí

Písali už v Bravíčku: sex nie je jednosmerka. Čím viac sa pri sexe zameriate na svojho partnera, tým viac oddialite nevyhnutné.

  1. Konzumujte čo najviac vitamínu D

Podporuje tvorbu testosterónu. Nájdete ho v tuniakovi, lososovi, sardinkách, vo vaječnom žĺtku, v hovädzom mäse aj fazuli.

Aminokyseliny s Nobelovkou

Pri zníženej potencii môžete tiež staviť na voľnopredajné výživové doplnky. V klinických štúdiách sa osvedčili najmä aminokyseliny arginín a ornitín. Telo si ich vie vytvoriť iba za istých okolností a v obmedzenom množstve, preto je vhodné dodávať ich externe. Arginín celkovo zlepšuje prietok krvi a vylučovanie rastového hormónu u mužov. Celkovo pôsobí proti vysokému krvnému tlaku a zlepšuje schopnosť erekcie. V roku 1998 vstúpila aminokyselina arginín do siene slávy, keď trom americkým výskumníkom prihrala Nobelovu cenu za medicínu aj s tučnou prémiou.

Ornitín poznajú najmä športovci ako doplnkovú aminokyselinu. Podobne, ako arginín, stimuluje rastový hormón, ktorý je dôležitý pre svalstvo, odbúravanie kožného tuku a podporu potencie. Prispieva k celkovo lepšiemu stavu jemných ciev v penise a jeho lepšiemu prekrveniu.

V kombinácii s arginínom podporuje regeneračnú schopnosť organizmu a zvyšuje vitalitu. Prirodzene sa nachádza v rybacom mäse, mliečnych výrobkoch, orechoch, ryži, sóji a pšenici. Obe aminokyseliny tvoria súčasť voľnopredajných liekov na podporu potencie a v podobe tabletiek, kapsúl, alebo prášku ich dostanete kúpiť aj v našej lekárni. Skúste sa držať našich rád a verte tomu, že onedlho budete opäť takým veľkým mužom, akým sa cítite.

Zdieľaj: